Download Handboek Jack Russel Pup Opvoeden


Download Handboek Jack Russel Pup Opvoeden

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Heb je net een nieuwe Jack Russel pup aangeschaft en wil je graag weten hoe je dit lieve dier nu het beste opvoedt?
Wil je daarnaast echte bewezen kennis die al jaren toegepast is?
Lees dan Het Complete Handboek voor de Jack Russel. In dit e-book legt Jack Russel expert Jan Kramer je precies uit hoe je van je nieuwe pup een lieve hond maakt. Jan heeft namelijk al ruim 35 jaar ervaring met het trainen, opvoeden en verzorgen van deze kleine hondensoort.

Bij de aanschaf van zijn eerste hond deed Jan alles verkeerd. Gelukkig heeft die over de jaren veel geleerd en weet hij nu precies hoe je deze valkuilen moet omzeilen. In deze gids lees je precies hoe je dit doet. Verder ontdek je of een Jack Russel ├╝berhaupt wel wat voor jou is en of die past bij je familie. Zodoende kun je je een hoop stress en ongemak besparen.

In dit e-book leer je daarnaast alles over hoe je op een veilige manier problemen kan voorkomen als je je pup voor het eerst meeneemt naar vrienden of familie. Deze nieuwe ervaring is namelijk een grote aangelegenheid voor je pup. Door haar onervarenheid in de wereld der mensen liggen daar een aantal uitdagingen voor jou als baasje. Maar maak je niet ongerust in dit handboek leer je werkelijk alles voor iedere mogelijk situatie.

Het Complete Handboek voor de Jack Russel van Jan Kramer is een gigantisch en complete gids. Daarnaast met alle bonusonderdelen zoals het Honden Training Geheimen e-book en het Succesvolle Tips voor de Verzorging en Training van je Puppy e-book, weet je zeker dat het je niet aan informatie zal ontbreken. Doe nu je voordeel met deze zeer praktische handleiding en haar vele extra's.