Een Gesprek beginnen met de beste Openingszinnen


Een Gesprek beginnen met de beste Openingszinnen

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Ken je dat, zit je zenuwachtig te appen maar je kan geen aanknopingspunten vinden. Waar moet je het nou over hebben en hoe regel je nou dat ze met je af wil spreken?
Het lijkt wel of na ieder berichtje de dood van het gesprek dichterbij komt. Met de cursus BerichtenBaas komt er een einde aan al deze onzekerheid. In 9 videomodules die meer dan 14 uur lang word je meegenomen door de wereld van het vrouwen versieren. Gedurende 6 jaar oefenden en probeerden Tinderkoningen Mathijs en Louis vele strategieƫn. In BerichtenBaas hebben ze hun kennis uitgewerkt zodat jij het in een handomdraai kan toepassen.

Na het doorlopen van de Berichtenbaas cursus weet je zeker dat je nooit meer hoeft te twijfelen bij het sturen van berichtjes. Daarnaast regel je vanaf nu altijd een date nadat je een telefoonnummer hebt ontvangen en leer je ook hoe je in een paar minuten een date regelt op Tinder.

De cursus is opgebouwd uit 9 modules. Je leert de psychologische triggers van het vrouwenbrein en je weet precies hoe je profiel op de juiste manier moet pimpen. Ook krijg je een grote hoeveelheid openingszinnen die je zo kan kopiƫren en plakken in het gesprek van je voorkeur. Daarnaast leer je hoe je via de app op de juiste manier plaagt zodat ieder gesprek spannend wordt. Verder leer je ook nog hoe jezelf onderscheidt van alle andere mensen online en hoe je haar jou laat achtervolgen in plaats van andersom.

BerichtenBaas is een cursus waarbij je een versiersysteem leert wat keer op keer tot succes lijdt. Vanaf nu heb jij de controle in iedere gesprek met de vrouw van je keuze. Daarnaast weet je hoe je reageert in welke situatie dan ook, en hoe je de gesprekken om zet naar dates of zelfs nog meer!