Geld verdienen met opties


Geld verdienen met opties

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Wil je graag beleggen maar zou je graag eerst wat meer weten over hoe je dit het beste doet?
Wil je daarnaast dat je informatie van experts komt?
Doe dan de cursus 'Geld Verdienen met Opties' van Beleggen.com. Met deze cursus helpt cursusontwikkelaar en beroepseconoom Harm van Wijk je met het wegwijs worden op de beurs.

Van Wijk werkt al meer dan 25 jaar op de beurs. Zo werkte hij onder andere voor de SNS Bank, BinckBank en ABN Amro. Vandaag de dag werkt hij samen met Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijft hij voor De Financiƫle Telegraaf.

Met al deze kennis weet van Wijk als geen ander wat het is om te beleggen op de beurs. Hij leert je hoe je met beleggen je vermogen op peil kan houden en hoe je de juiste strategieƫn ontwikkelt om dit te bewerkstelligen. Het gevolg is in ieder geval dat je je eindelijk je vermogen kan laten groeien, zonder al te veel risico te lopen. Daarnaast kun je je pensioen flink vergroten en heb je de mogelijkheid om iets voor je kinderen achter te laten.

Wacht daarom niet met het doen van deze eenvoudige cursus. Het maakt namelijk niet uit wat je instapniveau is, je leert stap voor stap hoe je de nieuwe kennis toepast. Naast de cursus krijg je overigens ook nog vele extra's. Denk hierbij aan een opbrengstcalculator die je helpt om potentiele opbrengsten te voorspellen, en een margincalculator die je helpt met inzien welke acties je moet ondernemen. Zet nu de stap en gebruik je nieuwe kennis om een paar extra euro's te verdienen, die je keer op keer kan uitbouwen tot meer.