Langzaam Garen Slowcooker Recepten


Langzaam Garen Slowcooker Recepten

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Houd je van lekker eten maar vind je het moeilijk om de juiste hoeveelheid gezonde voeding binnen te krijgen?
Wil je daarnaast dat je weinig omkijken hebt naar het koken en dat je de ingrediënten makkelijk bij elkaar koopt?
Je bent niet de enige met die wens want gezond koken is af en toe echt moeilijk. Toch met 'Culislow' haal je de oplossing in huis. Dit is namelijk een receptenboek met wel 50 slowcookrecepten. Daarnaast krijg je als bonus nog 10 bijgerecht recepten en 3 broodrecepten.

Voordat we verder gaan is het handig om te weten wat slowcooking is. Slowcooking is het koken met behulp van een slowcooker ook wel crock pot genaamd. Deze grote pan die op elektriciteit werkt wordt niet warmer dan 90 graden en zorgt er daarmee voor dat de vitaminen en andere voedingsstoffen intact blijven.

Het grote voordeel van koken op deze manier is dat je alleen maar je eten hoeft te snijden en dan al klaar bent. ´s Ochtends gooi je alle ingrediënten in de slowcooker, en als je thuiskomt is je eten klaar. Vanaf nu kook je supersnel terwijl je zeker weet dat je de hoogste kwaliteit eten binnen krijgt.

Met het receptenboek Culislow haal je heerlijke recepten in huis die elke keer dat je je slowcooker gebruikt een succes maken. Het boek staat voor met recepten van iedere aard. Zowel voor de vleesliefhebber als de groente liefhebber. Daarnaast zijn alle ingrediënten makkelijk te vinden en zijn alle recepten suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en zonder e-nummers. Met het Culislow weet je dat je altijd een gezonde maaltijd binnen krijgt. Het mooie is bovendien, dat het e-book direct na aanschaf al in je mailbox landt!