Webinaraanbod Swift videocursus en eBook


Webinaraanbod Swift videocursus en eBook

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Ben je op zoek naar een Nederlandse bron voor het bouwen van apps op iOS?
Wil je daarnaast dat je meteen aan de slag kan met je nieuwe vaardigheden?
Doe dan een videocursus over Swift. In deze doeltreffende en interactieve cursus leer je alles wat je nodig hebt om zelf een app te bouwen voor het populaire besturingssysteem van Apple.

In de videocursus van Swift leer je alles wat je nodig hebt. Zo bevat het eerste deel een uitgebreide rondleiding door Xcode. Dit is een speciaal pakket wat uitgegeven is door Apple zelf. Hierin vind je verschillende programma's waarmee je super geoptimaliseerde apps voor iOS kan maken. Nadat je dit onder de knie hebt, ga je verder met het leren van de belangrijkste onderdelen van Swift. Dit zijn onder andere de verschillende variabelen en functies die je kan gebruiken om je app bruikbaar te maken. Of je nou programmeer ervaring hebt of niet, met de interactieve voorbeelden kun je altijd direct aan de slag.

Tot slot maak je in het laatste deel van de cursus complete Swift-apps. Eerst maak je aan de hand van storyboards je Xcode ontwerp en gebruik je de Swift-code om je apps interactief te maken. In dit deel leer je ook werken met verschillende controllers zoals view controller en navigation controllers.

Meld je nu aan voor deze interactieve videocursus en leer programmeren alsof het niets is! Met deze cursus die 18 video's bevat met een lengte van ruim twintig uur weet je zeker dat je alle essentiƫle kennis in huis haalt. Daarnaast krijg je bij deze cursus het e-book 'iOS Apps Bouwen met Swift Module 1'. Zodoende leer je zowel met video als door te lezen alles wat je nodig hebt voor het maken van een app. Completere informatie krijg je nergens.